28 OKTOBER | Het concert - Van Sinatra tot Gaga

Op deze avond sluit Fanfare St. Antonius haar jubileum af met een muzikale reis door de tijd. De belangrijkste muzikale iconen uit de afgelopen 100 jaar komen aan bod. Geniet van de welbekende klanken van Frank Sinatra (The voice). Natuurlijk komen ook "The King" en "The FabFour" aan bod. Herkent u deze namen? Dan gaat u gegarandeerd genieten van deze avond vol golden oldies. Maar onze reis stopt niet bij de golden oldies, de tophits uit de afgelopen jaren komen ook voorbij. Denk daarbij aan Adele, Amy Winehouse en natuurlijk Lady Gaga.

Tentoonstelling in beeld, tekst en geluid!

De doorlopende tentoonstelling van Fanfare St. Antonius in Zaal Vroemen is een schot in de roos. Bij de tentoonstelling over de eerste 50 jaar, met foto’s, krantenartikelen, medailles, oorkondes etc. hebben we heel wat bezoekers mogen begroeten die het rijke verleden van onze fanfare kwamen bekijken. Vanaf 18 juni as. zal de midzomertentoonstelling te bezichtigen zijn. Ook over de periode 1967 - 1993 valt er heel wat te vertellen, want onze Fanfare is al 100 jaar ‘weg van muziek’! Ook nu weer artikelen, foto’s, oorkondes en nog veel meer van vroeger. Kom eens kijken wat u zich nog kunt herinneren uit de derde kwart eeuw van de Fanfare. Misschien staat u wel op foto’s waar u het bestaan niet van wist!

U bent van harte welkom bij zaal Vroemen, tussen 14:00 en 17:00 uur op de volgende data:
Midzomertentoonstelling over de jaren 1967-1993, open op zondagen 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september.
Voor de kinderen is er een speelhoekje zodat hun ouders op hun gemak kunnen rondkijken. Natuurlijk kan er altijd een kopje koffie of iets anders gedronken worden in het café.

Samen met deze tentoonstellingen is ook het Kunstcentrum in de Hubertuskerk van Genhout geopend.

Voor de kinderen is er een speelhoekje zodat hun ouders op hun gemak kunnen rondkijken. Natuurlijk kan er altijd een kopje koffie of iets anders gedronken worden in het café.

Sponsoren

Ons feest wordt mede mogelijk gemaakt door

Onze nieuwe kostuums worden mede mogelijk gemaakt door: