Tentoonstelling in beeld, tekst en geluid!

Fanfare St. Antonius is al 100 jaar ‘weg van muziek’! En op die weg blikt de Fanfare graag met u terug. Dat doet ze met een doorlopende tentoonstelling in Zaal Vroemen. De fanfareleden hebben in de archieven gegraven en allerlei spullen opgedoken. Zo liggen er notulen en kasboeken uit lang vervlogen tijden ter inzage. U kunt muziekstukken, medailles, oude uniformen en foto’s uit het rijke fanfareverleden bewonderen.

Zin in een nostalgische middag? Dan bent u welkom bij zaal Vroemen, Hubertusstraat 14 te Genhout, tussen 14:00 en 17:00 uur op de volgende zondagen:

 • 19 maart en 21 mei, over de jaren 1917-1967
 • 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september, over de jaren 1967-1993
 • 15 oktober en 17 december, over de jaren 1993-2017
 • Voor de kinderen is er een speelhoekje zodat hun ouders op hun gemak kunnen rondkijken. Natuurlijk kan er altijd een kopje koffie of iets anders gedronken worden in het café.

  30 JUNI | Royal Beat, Beats it all!

  Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel.

  Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

  Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainmentindustrie. Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis.

  Bestel hier je tickets!

  1 JULI - Middag | JEUGDORKESTENCONCOURS

  Voor de ogen en oren van een professionele jury zullen verschillende jeugdorkesten uit de regio hun muzikaliteit ten gehore brengen. Natuurlijk laat ook onze eigen Sjnake-fanfaar van zich horen. Komt u de Sjnake-fanfaar en de rest van de jeugdorkesten aanmoedigen?

  Binnenkort verschijnt hier het programma van de deelnemende orkesten. Wilt u zelf ook met een jeugdfanfare deelnemen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@fanfare-genhout.nl

  1 JULI | Schintaler
  Veer höbbe zin d'rin!

  Deze dialectband uit Schinnen is al jaren actief. Naast meezingers als “Veer höbbe zin d’rin!” en “Sjöttefieës” speelt Schintaler ook mooie ballads zoals “Mergraote” en “Mien Limburgs Landj”. Met hits als “Limburgse Meid” en “Welkom in Limburg” hebben ze menig tentfeest tot een groot succes gemaakt. Nadat Schintaler een tijdje gestopt was, begon het toch weer te kriebelen en ging de band weer optreden. Echter, door de drukke agenda van de bandleden zijn de optredens tot een minimum beperkt. Daarom zijn wij extra trots dat het ons gelukt is de Schintaler te contracteren om tijdens ons jubileumweekend naar Genhout te komen. Als vanouds belooft het een gezellige avond te worden en we nodigen u graag uit om hier deel van uit te maken.

  Bestel hier je tickets!

  2 JULI | Receptie
  EIN PROSIT AM SONTAG

  Fanfare St. Antonius bestaat dit jaar 100 jaar, en nog steeds zijn we een bruisende en levendige fanfare met voldoende spelende leden, veel jeugdleden, leuke evenementen en mooie muziek. Daar zijn we buitengewoon trots op. We proosten hier graag op, en we nodigen iedereen daar van harte bij uit. Na 25 jaar onze uniformen te hebben gedragen, is het tijd voor een nieuw jasje (en broekje en dasje)! Ons jubileumjaar is daarvoor een uitstekende gelegenheid. Tijdens de receptie presenteert de fanfare haar nieuwe kostuums. Benieuwd hoe wij de komende jaren tijdens onze concerten uitgedost zullen zijn? U bent van harte welkom!

  Niet alleen de fanfare heeft haar jubileum in 2017, er zijn ook veel leden die al 10, 25 of zelfs 40 jaar lid zijn van de fanfare! Deze jubilarissen verdienen een feestje, en daarom worden ze op zondagmiddag in het zonnetje gezet.

  Natuurlijk mag blaasmuziek niet ontbreken tijdens onze receptie, daarom zullen verschillende kapellen zorgen voor feestelijke muziek zodat u een dansje wagen op onze dansvloer!

  28 OKTOBER | Het concert - Van Sinatra tot Gaga

  Op deze avond sluit Fanfare St. Antonius haar jubileum af met een muzikale reis door de tijd. De belangrijkste muzikale iconen uit de afgelopen 100 jaar komen aan bod. Geniet van de welbekende klanken van Frank Sinatra (The voice). Natuurlijk komen ook "The King" en "The FabFour" aan bod. Herkent u deze namen? Dan gaat u gegarandeerd genieten van deze avond vol golden oldies. Maar onze reis stopt niet bij de golden oldies, de tophits uit de afgelopen jaren komen ook voorbij. Denk daarbij aan Adele, Amy Winehouse en natuurlijk Lady Gaga.