28 OKTOBER | Het concert - Van Sinatra tot Gaga

Op deze avond sluit Fanfare St. Antonius haar jubileum af met een muzikale reis door de tijd. De belangrijkste muzikale iconen uit de afgelopen 100 jaar komen aan bod. Geniet van de welbekende klanken van Frank Sinatra (The voice). Natuurlijk komen ook "The King" en "The FabFour" aan bod. Herkent u deze namen? Dan gaat u gegarandeerd genieten van deze avond vol golden oldies. Maar onze reis stopt niet bij de golden oldies, de tophits uit de afgelopen jaren komen ook voorbij. Denk daarbij aan Adele, Amy Winehouse en natuurlijk Lady Gaga.

Tentoonstelling in beeld, tekst en geluid!

Net zoals het jubileumjaar van Fanfare St. Antonius nadert ook de doorlopende tentoonstelling van Fanfare St. Antonius in Zaal Vroemen langzaam zijn afsluiting. Na de tentoonstellingen over de eerste 75 jaar, waar veel historie te zien was, is nu de periode 1992 tot 2017 aan de beurt. Deze laatste 25 jaar zullen voor veel mensen een feest van herkenning zijn, want uit deze periode kan menigeen zich nog de concoursen, concertreizen en deelnames aan het WMC en niet te vergeten de carnavalsconcerten herinneren. Op de foto’s die hiervan te zien zijn staan nog veel leden die nu nog steeds bij de fanfare zijn. Dus kom vooral eens kijken wie u herkent. Misschien vindt u nog wel een foto waar u zelf op staat! Naast foto’s zijn er natuurlijk ook nog vele andere dingen te zien, zoals uniformen en filmmateriaal. Vanaf 15 oktober as. zal de najaarstentoonstelling te bezichtigen zijn. Ook over de periode 1992 - 2017 valt er heel wat te vertellen, want onze Fanfare is nog steeds ‘weg van muziek’ U bent van harte welkom bij zaal Vroemen, tussen 14:00 en 17:00 uur op de volgende data:
15 oktober en 17 december as.

Bij de laatste openstelling op 17 december zal ons jubileumjaar op een speciale manier afgesloten worden.
Voor de kinderen is er een speelhoekje zodat hun ouders op hun gemak kunnen rondkijken. Natuurlijk kan er altijd een kopje koffie of iets anders gedronken worden in het café.

Samen met deze tentoonstellingen is ook het Kunstcentrum in de Hubertuskerk van Genhout geopend.